Rainbow Stofzuigers Winkel en Hersteller

De Rainbow-stofzuiger is een verbazingwekkend nieuw vacuüm, dat is ontworpen voor zowel de thuis- als de commerciële omgeving. Deze Rainbow-stofzuiger is ontworpen om tapijten, gordijnen en allerlei vloeren met gemak schoon te maken. De Rainbow E2 is een waterfiltratie-vacuüm van topkwaliteit dat de kracht van vloeibaar water gebruikt om vuil en allergenen van uw huis of kantoor te elimineren. De Rainbow Repair Store biedt  Rainbow stofzuigers tegen een kortingsprijs als onderdeel van hun fantastische klantendeals.

Rainbow Stofzuigers Winkel en Hersteller

De Rainbow E2 wordt geleverd met een vooraf geïnstalleerd 2 inch hoge dichtheid polyethyleen (HDPE) -filter, een heldere inch bij vijf centimeter roestvrijstalen borstel met twee rubberen tips en een elektrische tank van drie gallon. De E2 wordt standaard geleverd in roze, blauwe en groene kleuren. Alle kleuren zijn verkrijgbaar met uitzondering van het blauw, dat alleen beschikbaar is in de Series Digital Color. Deze Rainbow-stofzuiger is gemakkelijk te gebruiken, efficiënt en zeer krachtig. Het heeft een beperkte garantie van twee jaar en draagt een levenslange garantie tegen productiefouten. De Rainbow-stofzuiger is ideaal voor de bekleding, tapijtreiniging en algemene thuisgebruik.

Sstofzuigers met waterfiltratie met als specialisatie Rainbow stofzuigers.

Om het Rainbow Vacuum Power-spuitmond te bedienen heel eenvoudig. Schakel de motor gewoon in en bevestig de slangen en u bent klaar om te gaan. De Rainbow E2 is uitgerust met een drukknopstart, dus u hoeft geen aanpassingen te doen terwijl u uw regenboogvacuümmondmondstuk opzet. Bij het inschakelen van het Rainbow Vacuum Power-spuitmond wilt u ervoor zorgen dat u de instructies die bij het Rainbow-vacuüm zijn opgevangen om de machine te voorkomen.

De Rainbow-stofzuiger wordt geleverd met een goede garantie. De Rainbow Store verkoopt ook vervangende onderdelen voor de Kita en ITU. Bij het uitchecken van de Rainbow-stofzuiger moet u het modelnummer en het artikelnummer van het item dat u koopt op te merken. De ITU en de Kita zijn uitwisselbaar.

De Onafhankelijke Rainbow stofzuiger Specialist

Als u een elektrische Rainbow-stofzuiger koopt, moet u de vacuümkop van het elektriciteitsmondstuk bij een stopcontact bevestigen. Sommige modellen van Rainbow-stofzuigers zijn uitgerust met een plastic slang die aan de vacuümkop hecht en u de slangen aan de vloer kan bevestigen. Deze slangen worden zwart gekleurd, zodat u ze gemakkelijk zult zien wanneer u de vloer moet reinigen. De plastic slang bevestigd aan de voedingspuitmondvacuümkop moet worden bevestigd aan de vloer met iets zoals rubbercement.

 

De Rainbow Vacuum Power Head heeft een ingebouwde grap die wanneer u het apparaat start, u een bekend geluid hoort. Van de Rainbow-vacuümmachtshoofd wordt gezegd dat ze alle projecten kunnen verwerken die u zich kunt voorstellen. Rainbow-stofzuigers zijn niet alleen gemaakt voor huishoudelijk gebruik, maar zijn ook geweldig voor aannemers, ontwerpers, architecten, schilders en zelfs schrijvers. U vindt de Rainbow Vacuum Power Head in de meeste winkels of online