Rainbow stofzuiger webshop

De Rainbow-stofzuiger is een hoogwaardig vacuüm ontworpen om bekleding, harde vloeren, tapijt, gestoffeerde meubels en nog veel meer te maken. De Rainbow E2 is een hoogwaardig watervacuüm met een ionisch systeem dat afhankelijk is van waters positieve lading om vuil en allergenen te verwijderen. Dit krachtige  Rainbow-stofzuiger vacuüm biedt veel geavanceerde filters, zoals een zelfreinigend mechanisme en het vermogen om stofmijt te voelen. Het kan stoffering, tapijten, gordijnen, vinylvloeren, en nog veel meer reinigen.

Rainbow stofzuiger webshop

Een Rainbow Vacuum Power-spuitmond is speciaal ontworpen om in elke kamer of zelfs in uw huis te werken door twee verschillende snelheidsinstellingen voor elke zone te gebruiken. Het basismodel van de E2 heeft een lagere snelheid, wat geweldig is als u alleen het regenboogvacuümmondmondstuk in één kamer gebruikt, zoals de woonkamer of de familiekamer. Als u echter veel verkeer in dit gebied hebt, kunt u echter rekening houden met het upgraden naar een Rainbow Vacuum Power-spuitnelheidsvijzel. Hoe dan ook, het regenboogvacuüm is een topkeuze voor zijn verscheidenheid aan functies en eenvoudig onderhoud.

De meest voorkomende vragen

Een van de meest voorkomende vragen die mensen vragen naar de Rainbow-stofzuiger is of het een echte regenboog is of niet. Het is waar dat het wordt aangedreven door een echt regenboogvacuümmodelmondstuk, en het wordt geleverd met de merknaam. Er zijn echter verschillende modellen van Rainbow Cleaners die vandaag beschikbaar zijn. Eén model is de heldere, die een heldere, witte gevormde kap heeft. De heldere wordt ook geleverd met een oplaadbare batterij die gemakkelijk kan worden vervangen.

De krachtige Hurricane motor

Rainbow-stofzuigermodellen vervaardigd door het bedrijf Hitachi omvatten de Hitachi Mega 200 en Hitachi Megron 200. Beide modellen zijn vergelijkbaar met het populaire merk Hitachi, maar ze hebben ook het extra voordeel dat ze zowel tapijt als kale vloeren kunnen verwerken. De Mega-200 is een beetje goedkoper dan het Megron. Het beeldfilter dat op beide modellen is opgenomen, is eigenlijk een beetje groter dan die in sommige andere merken, zoals het merk Eureka. Dat betekent dat het meer gebied zal reinigen wanneer het goed is onderhouden. Het merk Hitachi staat bekend om zeer efficiënt te zijn bij het reinigen van nog moeilijk bereikbare gebieden, dus de Rainbow-stofzuigerlijn is absoluut gericht op degenen die hard op vloeren zijn.

Rainbow: het eerste reinigingssysteem ter wereld dat met water werkt

De E2 Rainbow-stofzuiger is één model dat geen oplaadbare batterij bevat. Het maakt gebruik van een 12 volt voedingsbron en is vrij uniek omdat het wordt geleverd met twee individuele borstels die zijn ontworpen om achter het meubilair en in krappe ruimtes te reinigen. Vanwege deze functie is de E2 Rainbow-stofzuiger beter geschikt voor het schoonmaken van grotere gebieden die bedekt zijn met harde vloeren.

 

De regenboogvacuümkrachtkop is ontworpen om te worden gebruikt met het E2-model, en het komt met een borstel die erg handig is voor het reinigen van bekleding en gordijnen. Helaas komt het hoofd niet met veel bijlagen, maar ze zijn gemakkelijk verkrijgbaar bij de Rainbow-website. Het E2-model wordt geleverd met drie lange slangen die vrij lang zijn, maar ze zijn allemaal volledig afneembaar. De slangen zijn ook flexibel, zodat ze indien nodig gemakkelijk kunnen worden vervangen.