Rainbow producten

Rainbow Vacuum Cleaner – Is het echt de kosten waard? Als u op zoek bent naar een nieuwe Rainbow-stofzuiger, bekijk deze beoordeling van Rainbow Repair Store eerst. Zoals je misschien al weet, bestaat het Rainbow Vacuum Cleaner Company sinds het midden van de jaren negentig. Ze worden algemeen beschouwd als de beste vacuümreinigers die op de markt verkrijgbaar zijn.

Wat maakt de Rainbow-stofzuiger zo goed?

Daar zijn twee belangrijke redenen voor – de zuigkracht en het gebruiksgemak. Het heeft een uitstekende zuigkracht waarmee je met gemak bijna elk oppervlak kunt reinigen. En hun in-board Motorysteem maakt dit vacuüm uiterst eenvoudig te bedienen.

Maar is het net zo eenvoudig om op water gebaseerde reinigingsmiddelen te gebruiken?

Nou ja, ja en nee. Het regenboogmerk gebruikt water om de aanzuiging voort te zetten, maar ze doen dit zonder water te gebruiken. Dit betekent dat ze water en zuiging samen kunnen gebruiken om uw tapijten en vloeren te reinigen. Maar wat veel mensen zich niet realiseren, is dat als u water gebruikt met uw regenboogstofzuiger, dan wordt het vacuüm krachtiger en in staat om meer oppervlakken schoon te maken. Dus, terwijl je een Rainbow-vacuüm e-serie koopt, moet je nadenken over het kopen van deze serie.

Kan de Rainbow-stofzuigers ook water gebruiken met de E-serie?

Ja, regenboogstofzuigers gebruiken water om de aanzuiging voort te zetten, maar ze gebruiken een droger om het vocht toe te voegen. De droger droogt het stof uit zodat het niet vast komt te zitten in de borstels. Op deze manier kunnen de Rainbow-vacuümreinigers worden gebruikt met water of met stomerijvloeistoffen zoals tapijtreiniger.

Kunnen de Rainbow-stofzuigers nat worden?

Ja, Rainbow-stofzuigers kunnen nat worden van vloeibare morsen. U moet echter geen water gebruiken op uw Rainbow-stofzuigers, tenzij u absoluut nodig hebt. Als je water op een regenboogstofzuiger maalt, moet je al het water uit de container legen in plaats van proberen het te vacuüm.

Wat kan ik doen als ik mijn Rainbow-stofzuiger wil reinigen?

Nou, als je je Rainbow-stofzuiger schoon wilt houden en er nieuw uitziet, moet je het advies van de fabrikant volgen. De meeste regenboogreinigers gebruiken een borstelbijlage, wat is wat u nodig heeft om het stof te vacuüm. U moet ook ervoor zorgen dat u een vochtige doek op de vloer gebruikt nadat u de Rainbow-stofzuiger reinigt, omdat anders een vochtigheid kan achterlaten die kan worden opgehaald wanneer deze wordt gestoken.